Za potencijalne partnere

DOBRODOŠLI NAŠI BUDUĆI PARTNERI

Tko smo?

Extra pokloni tim vodi EXTRAMEDIA Opatija, agencija za marketing i trgovinu koja je smještena u srcu Kvarnera, u gradu Opatija pod vodstvom vlasnice Suzane Katavić. Od ove godine pokrenuli smo naš web shop extra-pokloni.com gdje imamo u ponudi raznovrsne poklon bonove i pakete naših provjerenih i visoko kvalitetnih partnera. U našem web shopu možete pokloniti na primjer nezaboravan odmor, od avanturističkih sportova poput adrenalinskog parka do relaksirajućih masaža, turističkih obilazaka, gurmanskih delicija, smještaja, zabave, shoppinga, buketa cvijeća, balona i sl.

Što radimo?

U potrazi smo za raznim zanimljivim ponudama na području darivanja. Ako ste vi vlasnik jedne takve firme ili obrta, iskoristite ovu mogućnost jer mi smo pravi izbor za vas.Povećajte svoju zaradu kao i profit. Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme, uvijek dostupni za bezbroj korisnika odjednom, svaki dan 24 sata na našem web shopu extra-pokloni.com. Ukoliko imate pitanja ili želite sa nama ostvariti poslovnu suradnju kontaktirajte nas i nazvat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Kako radimo?

Pristupačno, profesionalno i učinkovito. Neovisno o tome trebate li nas za reklamiranje svojih poklon bonova ili ste izabrali poklone iz naše ponude za Vaše najbliže ili za poslovne partnere ili pak želite poslovnu suradnju. Sve opcije su za nas otvorene i možete biti sigurni da ćemo se o svemu brinuti kao da je Vaša tvrtka naša vlastita.
Iz tog razloga nudimo Vam kompletnu uslugu, kako bi Vas rasteretili, a ne opteretili.

Naša misija

Pri realizaciji naše poslovne ideje, vodili smo se težnjom za održavanjem jake, dugoročne suradnje s našim budućim partnerima i upravo takav odnos predstavlja temelj naše misije. Sasvim smo predani cilju da Vam pružimo posebnu brigu za Vaš uloženi novac.

Naša vizija

Svaki početak i svaka nova poslovna ideja prolazi trnovit put i svi su ga prošli i male i velike firme, ali zahvaljujući napornim i poštenim radom, kao i dobrom ponudom te neizostavnom poslovnom podrškom danas imaju svoje mjesto na tržištu na kojem svakodnevno rade i ulažu kako bi bili uspješni. Želimo postati prepoznatljivi na našem području po jedinstvenim poklonima, tako da imamo najbolji izbor poklona koji su namijenjeni svakom pojedincu. Našoj agenciji svaki poslovni partner je izuzetno bitan zato se veselimo svakom partnerovom napretku.
Dovoljno smo veliki da Vam pružimo potpunu i kvalitetnu uslugu, a opet dovoljno mali da se posvetimo svakom detalju pružajući uslugu kreiranu baš prema Vašim potrebama!

Vaš EXTRA POKLONI TIM