Za korisnika

U PONUDI IMAMO DVA POKLON BONA:

1. POKLON BON ZA ODREĐENI PAKET USLUGA je poklon bon na kojem je točno definirano gdje se može iskoristiti bon i za koju uslugu. Potrebno je prilikom dolaska na lokaciju predati poklon bon odgovornoj osobi za plaćanje.

2. UNIVERZALNI POKLON BON je poklon bon kod kojeg korisnik sam bira gdje će potrošiti i za što će potrošiti u dobivenom iznosu koji je napisan na bonu uz mogućnost nadoplate i nemogućnost povrata novca. Poklon bon nije moguće prenositi na drugu osobu i nije moguće zamijeniti za novac. Od dana kupnje poklon bona korisnik je dužan u roku od 30 dana izabrati lokaciju gdje želi iskoristiti svoj poklon bon (na stranici extra-pokloni.com se nalaze svi naši partneri koji nude poklon bonove). Nakon što je izabrao lokaciju mora aktivirati i poklon bon na web shopu extra-pokloni.com pod kategorijom aktivacija poklon bona, te prilikom aktivacije dužan je dobiveni kod upisati na dobiveni poklon bon kao i naziv mjesta gdje će poklon bon iskoristiti. Poklon bon nakon aktivacije može iskoristiti do datuma navedenog na bonu.

Korisnik sam odlučuje da li će poklon bon iskoristiti sam ili će povesti nekoga sa sobom. Potrebno je prilikom dolaska na lokaciju predati poklon bon odgovornoj osobi za plaćanje.

UPOZORENJE! Korisnik sam snosi odgovornost o gubitku poklon bona.

POVRATNA INFORMACIJA Molimo sve korisnike da ocijene lokaciju gdje su iskoristili svoj poklon bon te da nam pošalju sliku uz komentar kojeg ćemo objaviti na Facebooku. Slika s najviše lajkova osvojiti će jednu od vrijednih nagrada.

Pratite nas, preporučite i osvojite brojne nagrade!!!

GARANCIJA
Pomno smo izabrali svoje partnere te vjerujemo da će svojom uslugom i/ili proizvodima ispuniti sva Vaša očekivanja i da ćete ovaj poklon pamtiti cijeli život.

Sretno!!!

Želimo Vam dobru zabavu.

Vaš EXTRA POKLONI TIM