NOVO-NOVO-NOVO!!!

WEB SHOP EXTRA-POKLONI.COM

koji vam je spreman ponuditi prvorazrednu ponudu poklona za svakoga i svaku priliku. Želimo inspirirati i razveseliti vas i vaše najdraže.

Ja sam Suzana Katavić, osnivač web shopa extra-pokloni.com i moram priznati da već dugi niz godina razmišljam o ovom posebnom web shopu kojeg sam napokon uspjela izrealizirati u vjeri da će pomoćI mnogima u pronalaženju idealnog poklona.

Dragi posjetitelji, kupci i korisnici naših poklona
Isprobajte novo iskustvo, ostvarujte svoje snove, uživajte u životu ​​i učinite sretne sve one koji vas okružuju, jer sreća je zarazna i usrečujući druge usrećujete i sami sebe. Podijelite svoja iskustva, jer život je jedan i zato veselite se skupa sa nama, jer mi izvlačimo iz života ono najbolje.

Donosimo vam poklone koji će vam oduzeti dah, izmamiti osmijeh na lice i doživjet ćete euforiju sreće što ćete vi i vaši najmiliji nadajmo se pamtiti cijeli život.

Pitate se kako?

Ne prihvaćamo svaku suradnju, radimo samo s provjerenim partnerima.Jedino na takav način znamo da smo vam u stanju ponuditi ono najbolje.

Radimo pametno i brzo

Želimo vam ponuditi sve na jednome mjestu zato nas pratite jer naš web shop ćemo stalno nadograđivati s novim poklonima koje nikog neče ostaviti ravnodušnim pa ni one najzahtijevnije.

Jednostavne stvari su više nego genijalne i zbog toga činimo sve ono kako bi pojednostavili kupovinu što je više moguće a da bude 100% sigurna.

Mi smo ljubazni, pouzdani i prijateljski raspoloženi.
Uvijek nam se možete obratiti, jer mi smo tu zbog vas. Ako vam se sviđa naš web shop preporučite nas ili podijelite na društvenim mrežama te sudjelujte u nagradnim igrama.

Našu priču znate, a mi bi smo rado čuli vašu.

Sretne trenutke želi vam EXTRA POKLONI TIM.