Često postavljana pitanja

Što ako nisam siguran koji poklon paket da kupim?

U tom slučaju je najbolje kupiti univerzalni poklon bon u željenom iznosu te će korisnik bona sam izabrati mjesto gdje želi potrošiti svoj poklon bon.

Imam poklon bon, što da radim?

Nakon što dobijete poklon bon potrebno je da u roku od 30 dana posjetite web shop extra-pokloni.com, registrirate se, unesete kod s poklon bona na stranici Aktivacija i izaberete od ponuđenih partnera gdje želite poklon bon iskoristiti i kliknete na Aktiviraj.

Koliko dugo vrijedi poklon bon?

Valjanost poklon bonova je 12 mjeseci od datuma kupnje.

Što ako sam izgubio poklon bon?

Kupac i korisnik bona sami odgovaraju u slučaju da su poklon bon izgubili.

Što ako sam rezervirao datum, ali ne mogu doći?

Rezervaciju možete otkazati u razumnom roku od 2 dana direktno kod partnera koji pruža uslugu. U tom slučaju možete rezervirati zamjenski datum ovisno o raspoloživosti termina i u skladu s dogovorom između Vas i partnera.

Tražite poklon u zadnji čas?

Ako nemate vremena čekati da Vam pošaljemo dostavom poklon bon, poklon bon možete dobiti već u roku od par minuta. Izaberite poklon paket ili iznos poklon bona i odmah nakon zaprimljene uplate poslati ćemo Vam na e-mail poklon bon kojeg ćete sami isprintati i pokloniti osobi kojoj ste ga namijenili.

Kolika je cijena dostave?

Za narudžbe zaprimljene u roku radnog vremena od 8-16h dostava se vrši slijedeći radni dan putem Hp expresa a preuzimanje traje najviše do 3 raddna dana.Cijena dostave je fiksna i naplaćuje se 50,00 kn.

Da li je potrebno poklon bon ponijeti sa sobom na izabrano mjesto?

Da. Poklon bon je potrebno uručiti osobi odgovornoj za plaćanje na odabranom mjestu.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?

Napišite nam i mi ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja 🙂
Vaš EXTRA POKLONI TIM